donderdag 28 augustus 2014

Nieuwsbrief van Beads Creations 29-08-2014

Goedemorgen lezers 
Dit is weer de nieuwe nieuwsbrief van Beads Creations 
Er staan weer leuke nieuwe artikelen in en een leuke actie. Veel lees en winkel plezier.
Het weekend staat al weer voor de deur en we beginnen gelijk met een leuke winactie die tot eind september duurt. In oktober maken we drie winnaars bekend. 
Sta je al ingeschreven dan hoef je alleen de facebookpagina te liken 
Stuur deze brief door naar familie en vrienden zodat zij ook mee kunnen doen en profiteren van leuke aanbiedingen.



De engelenroeper/engelsrufer is al een succes en ze zijn erg leuk.
De Engelen Roeper (of Engelsrufer) is een mooi bewerkt hangertje met daarin een klein klankbolletje. Als het bolletje rinkelt heb je contact met jouw beschermengelen.
Doormiddel van een langere ketting is hij ook heel fijn voor zwangere vrouwen.
Nieuw in het assortiment zijn de kralen pennen. De linkse heb ik als voorbeeld gemaakt maar ze zien er zo uit als de rechter foto. (Geschikt voor kralen met een rijg gat van minimaal 2mm)
  
Er staan dit weekend weer diverse artikelen met 50% korting op de site 
En ook zijn er weer leuke weekaanbiedingen met 25% korting 

Wij zijn nu ook aangesloten bij RevieuwSpot: Ben jij als klant tevreden over ons deel dit dan op RevieuwSpot. Klik op de button en je komt direct op de site om een beoordeling te geven.Alvast bedankt.
Kortingcode:
De kortingscode is een grootsucces al veel klanten hebben hem aangevraagd.Heb jij je kortingcode al aangevraagd? Nog niet doe het dan vandaag nog en profiteer van een leuke korting die je altijd kunt gebruiken.Je ontvangt binnen 24 uur je eigen unieke code via de email dus bewaar die goed.
Workshops:
Vanaf september beginnen de workshops weer, wil je meedoen met 1 van de workshops geef je dan bijtijds op mail dan naar info@beadscreations.nl ondervermelding van je naam en telefoonnummer de workshop welke dag en de tijd. Wij mailen of bellen je dan zo snel mogelijk terug.

  

Groeten team beadscreations
Met vriendelijke groet,
Facebook
Pinterest

Twitter
   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

25% op de kleur geel-groen en oranje

Wat een weertje de afgelopen dagen het voelt gewoon warm aan na de vreselijke koude die we voor het weekend hebben gehad. Van mij mag het n...