donderdag 14 augustus 2014

Nieuwsbrief

Goedemorgen lezers
Nieuwsbrief van Beads Creations

Ideal:
Het komt de laatste tijd voor dat de bestellingen met ideal betalingen niet helemaal goed gaan.Dat komt door een storing bij uw bank. Wij als webwinkel kunnen hier verder niets aan doen en vinden het ook heel vervelend.Daarom gaan we het melden op de voorpagina als er weer een storing is .Het kan altijd gebeuren.Mocht je twijvelen  is het misschien verstandig de betaling te doen via een overboeking.Tegen woordig gaat het heel snel en staat het vaak de zelfde dag er al op,zeker als het van bank naar bank gaat. Betalingen die s'middags na  3 uur gedaan zijn via een andere bank die staan er de volgende dag op.

Nieuw: Ontvang nu je eigen persoonlijke klantcode: Wat moet je hier voor doen. Stuur een mail naar info@beadscreations.nl met daarin je naam ,geboorte datum ,adres en telefoonnr en vermeld daarbij ik wil graag een  persoonlijke klantcode ontvangen. Je ontvangt dan per email je eigen code die je altijd kunt gebruiken bij bestellingen.

Workshops:
Vanaf september beginnen de workshops weer, wil je meedoen met 1 van de workshops geef je dan bijtijds op mail dan naar info@beadscreations.nl ondervermelding van je naam en telefoonnummer de workshop welke dag en de tijd. Wij mailen of bellen je dan zo snel mogelijk terug.

De nieuwe look is helemaal af:
Verder zijn er diverse nieuwe pagina's op de site gekomen zoals mazzel koopjes en weekend koopjes we hebben alles in leuke blokken verdeeld waardoor je zo bij de desbetreffende pagina komt. Er is ook een koopje van de dag,dat betekent dat je die dag een artikel voor een lagere prijs mee kunt bestellen.Dus elke dag is een ander artikel aan de beurt.
Vandaag begint bij Beads Creations het weekend maar is een dag eerder in plaats van vrijdag donderdag dus kijk snel bij de weekend koopjes.












  


  


  


  


  




Groeten team beadscreations
Met vriendelijke groet,
Facebook
Pinterest
Twitter






























Geen opmerkingen:

Een reactie posten

25% op de kleur geel-groen en oranje

Wat een weertje de afgelopen dagen het voelt gewoon warm aan na de vreselijke koude die we voor het weekend hebben gehad. Van mij mag het n...