woensdag 24 september 2014

Beads Creations Mail


Goedemorgen  
Aan het weer merken we soms dat het najaar zijn intrede heeft gedaan en dat zien we ook in de mode van kleding en sieraden terug.Hieronder staat een beschrijving van de kleuren die dit najaar/winter de trend zijn.
In het modebeeld van deze winter zien we veel warme bruintinten zoals: chocolade, roodbruin, karamel, cognac, koffie.Deze zijn mooi te combineren met dieprood en aubergine maar ook met oudroze, orchideepaars, goud en honing.Bruin is deze winter het nieuwe zwart en paars met zijn verschillende tinten is nog steeds niet weg te denken uit het modebeeld.
Natuurlijk is er naast al deze mooie kleuren ook nog zwart en wit,klassiek maar eigenlijk niet weg te denken in het mode beeld dus ook niet in de sieraden.
Wat zien we dit najaar en winter weer op gebied van sieraden. We zien veel de religeuze sieraden zoals kettingen en ringen met kruisjes er op. Ook de rozenkrans komt weer terug. De sieraden zijn aan de ene kant lekker groot en opvallend. De statement ketting mag nog steeds! Maar dan in herfstkleuren zoals bordeaux en navy. Ook zien we meer subtiele kettinkjes en armbandjes met hele subtiele hangertjes. Goud is duidelijk meer in trek dan zilver. Opvallend is dat de parel terugkomt; deze winter kun je niet zonder parels! Die zijn er in talloze kleuren en groottes. Van fijn tot aan groot en alles kan. En zelf ben ik daar erg blij mee want de parel is mijn lievelingskraal samen met de facet geslepen kristal glas kralen kun je de prachtigste combinaties maken.
Double Purple Quarto
  Tricolor Bracelet  Black and White Collier








  







Pak je voordeel met de 3 www kortingen.
W1)weekend kortingen van 50% op geselcteerde artikelen,veranderd elk weekend.Van donderdag tot en met zondag.
W2)week kortingen met 25% op geselcteerde artikelen deze blijven een week lang staan.Van Donderdag tot en met Woensdag.
W3)woensdag korting variërend van 10 tot 60% en alleen geldig op de woensdag. Dus houdt de site in de gaten. En zorg dat je niets mist.

    
Laat jouw familie/vrienden en kenissen ook profiteren van leuke aanbiedingen en nodig ze uit om zich aan te melden voor de voordeelmail.Stuur de nieuwsbrief door.



 Groeten team beadscreations
Met vriendelijke groet,
beadscreations

Facebook
Pinterest
Twitter
    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

25% op de kleur geel-groen en oranje

Wat een weertje de afgelopen dagen het voelt gewoon warm aan na de vreselijke koude die we voor het weekend hebben gehad. Van mij mag het n...