donderdag 30 oktober 2014

Sieraden wedstrijd en 50% weekend korting

Goedemorgen  

We zitten al weer aan het einde van de maand oktober en nog maar 2 maanden en dan is dit jaar 2014 ook al weer voorbij. We zijn al druk met de voorbereidingen bezig voor de Kerstmarkten en natuurlijk ook voor Sinterklaas.
Wil jij er ook op tijd bij zijn met je cadeautjes voor de aankomende feestdagen. Neem dan snel een kijkje bij de pagina 
AGIFTFORYOU of bij de Sieraden 
Morgen is het Halloween en je merkt steeds meer dat er in Nederland wat aan gedaan wordt we hebben de Halloween sieraden dit weekend in de aanbieding met 50% weekend korting. Van de sieraden is er maar 1 gemaakt dus op is op. 
 
Bestel en betaal je voor 4 uur dan wordt jouw bestelling vandaag nog verzonden.
Sieraden Wedstrijd:
Het is weer tijd om een leuke wedstrijd te gaan doen,daarom organiseert Beads Creations een leuke sieraden wedstrijd. Wat moet je daar voor doen.
Maak een mooi ontwerp in de kleuren van de herfst. Stuur dan een foto van jouw ontwerp naar info@beadscreations.nl en maak kans op een cadeaubon van eerste  prijs van € 10,00  tweede prijs van € 5,00
De winnaars worden door een vakjury uitgekozen.

Je kunt tot en met 28 november inzenden. Vanaf 2 december worden alle inzendingen op printerest geplaatst. Daar wordt een speciaal bord gemaakt met alle inzendingen van de wedstrijd.
Op 4 december 2014 wordt de winnaar van de ontwerpwedstrijd bekend gemaakt. Wij hopen de komende tijd leuke ontwerpen te zien en wensen je dan al vast veel succes.
We hebben al een leuke herfstcollectie geplaatst met mooie kralen en bedels-leer en satijnkoord om je alvast een idee tegeven wat je allemaal kunt gebruiken. Dus kijk snel op de pagina Sieraden Wedstrijd
ps als je de foto instuurt graag je naam adres en een beschrijving van wat je gemaakt hebt. Wat we niet willen is dat er een naam of logo van een bedrijf op de foto staat.
Heb jij al een klantcode korting aangevraagd: vraag hem vandaag nog  aan en profiteer van extra korting op je bestelling ook op de weekend week en woensdag koopjes.
Wens ik je alvast een fijn en creatief weekend
Groetjes Ria


Facebook
Pinterest
 
Twitter
    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

25% op de kleur geel-groen en oranje

Wat een weertje de afgelopen dagen het voelt gewoon warm aan na de vreselijke koude die we voor het weekend hebben gehad. Van mij mag het n...