vrijdag 17 oktober 2014

Voordeel mail Beads Creations 17 oktober

Goedemorgen
Het is weer vrijdag en het weekend staat weer voor de deur,het weer voor het aankomende weekend zou erg mooi worden dus dat is alweer vast meegenomen. Wat ook mooi meegenomen is ,dat zijn de weekend koopjes die weer met smart staan te wachten. 50% korting op veel artikelen.

Heb jij al een klantcode korting aangevraagd: vraag hem vandaag nog  aan en profiteer van extra korting op je bestelling

We hebben ook ons best weer gedaan om heel wat nieuwe artikelen te plaatsen.
Zo hebben we nieuwe handgemaakte sieraden geplaatst.




















Oktober rozenkransmaand
Het ontstaan van de rozenkrans is al eeuwen oud en diende als gebedssnoer. Nu wordt het meer als een mooi sieraad gezien en is ook dit jaar weer erg in trek.
Een overwinnen van de Kerk op de Turkse vloot in 1571 werd door Paus Pius V toegewezen aan de kracht van het rozenkransgebed. Sindsdien wordt oktober gezien als rozenkransmaand.













Naast dit alles hebben we ook leuke trendy kleuren satijnkoord in gekocht. Satijnkoord kun je op veel manieren verwerken. Ook nieuw zijn de imitatie suede veters net als het Leerkoord.




















Maar dat is nog niet alles want we hebben ook veel nieuwe tussenzetsels in goud en zilverkleur ingekocht.Hier kun je ook weer hele leuke sieraden meemaken en zeker in combinatie met het satijnkoord heb je snel en eenvoudig maar wel erg leuk een sieraad gemaakt. Maar ook leuke schuif kralen of een mooie armband mee te maken.














Dan zijn er nog de vele nieuwe bedels in goudkleur en rose goudkleur om je sieraad mee af te maken.
En als laatste mooie 4 mm glasshine kralen die daar hun glans en coating de kraal een mooie uitstraling geeft,deze zijn te verkrijgen in 5 kleuren.

Wens ik je een fijn en creatief weekend
Groetjes Ria


Facebook
Pinterest
Twitter
    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

25% op de kleur geel-groen en oranje

Wat een weertje de afgelopen dagen het voelt gewoon warm aan na de vreselijke koude die we voor het weekend hebben gehad. Van mij mag het n...