vrijdag 9 januari 2015

De nieuwste lente kleuren 2015

Trend kleuren voorjaar 2015

 
De winter is nog steeds aan de gang maar het is een zachte winter en we verlangen nu al naar het voorjaar. Dan kunnen we de donkere kleuren in ruilen voor mooie zachte kleurtjes. De zachte pastel kleuren zijn dit voorjaar dan ook weer volop vertegenwoordigt. Maar ook mooie koele kleuren passen in het beeld van het voorjaar, zoals blauwe en grijs tinten die gecombineerd met zachte pastel tinten het helemaal gaan doen. Je kunt zeggen erg zoetsappig maar het is wel een mooi kleuren palet.
De felle kleuren komen dit voorjaar niet in beeld. Net als ieder seizoen voorspelt Pantone de kleuren voor zowel mode- kleding als interieur.
Laat je verrassen door de mooie kleuren en zeker op sieraden gebied kun je hier volop mee combineren. 
De tien kleuren die dit voorjaar een grote rol spelen in het mode beeld de sieraden en het interieur.
Te beginnen met Aardbeien roze.
roze trendkleur lente 2015
Deze kleur doet ook wel denken aan oudroze of poeder roze. Het is een mooie warme zoete kleur. Die met een mooie Marsala kleur gecombineerd kan worden . Marsala is diepe rode-roze-bruine kleur van de marsala wijn.
mars

 
Marsala kan ook mooi gecombineerd worden met tangerine of custard geel.
Tangerine is een kleur die afgeleid is van een manderijn. Het is een rustige niet al te felle kleur en het laat zich goed combineren met marsala en custard geel maar ook met geroosterde amandel.
oranje
De kleur van custard geel is zonnig -zacht en zomers. en mooi te combineren met diverse kleurenzoals hier boven beschreven staat.

custard
De kleur van geroosterde amandelen. Een beige kleur met een beetje roze ondertoon en is daarom mooi met aardbeien ijs roze te combineren en met marsala.

ama
Gletsjer grijs is een hele lichte grijze tint  naar het blauwe toe.Het is een mooie nutrale kleur die met heel veel kleuren gecombineerd kan worden.
glets
Aquamarijn is de kleur van de prachtige blauwe halfedelsteen. Het is een zachte, koele en rustige kleur blauw. Die in combinatie met het klassieke blauw zeker de moeite waard is.
aqua
Klassiek blauw is een koele en rustige kleur blauw, niet te licht en niet te donker. Een kleur die zich gemakkelijk laat combineren.
blauw
Scuba blue is het blauw van de onderwater wereld. Het is een koele maar geen saaie kleur blauw met een iets groene ondertint.
mode kleur scuba voorjaar 2015
Lucite groen is het groen dat je ziet aan de zijkanten van perspex glas. Een rustige kleur groen die zich goed laat combineren met kleuren als klassiek blauw of scuba blauw.
lucite
Dit zijn de tien kleuren van dit voorjaar ik zou zeggen combineer naar hartelust want het resultaat zal verbluffend zijn
Deze kralen kun je vinden bij Beads Creations

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

25% op de kleur geel-groen en oranje

Wat een weertje de afgelopen dagen het voelt gewoon warm aan na de vreselijke koude die we voor het weekend hebben gehad. Van mij mag het n...