zaterdag 19 maart 2016

Do It Yourself Tropical Carnaval

Dit zomerse setje armbanden en ketting is heel makkelijk zelf te maken. De maat van de armbanden en ketting bepaal je natuurlijk zelf. Alle onderdelen die je nodig hebt staan op de website bij Tropical Carnaval
Armband 1 is gewoon geregen op elastiek dat is de onderste armband.
Gebruikte kralen zijn 2 roze 1 splitringetje 2 groene en 1 gouden kraal en dit patroon herhaal je tot je de gewenste maat hebt.
Armband 2 is met kruis tussenzetsel en je rijgt op staaldraad kant 1 roze kralen met daartussen een gouden knijpkraaltje en kant 2 groene kralen en daartussen gouden knijpkraaltjes  en je werkt het af met een slotje. Zelf je eigen maat bepalen.
Armband 3 is geketteld met een gouden kraalkapje en 1 groene 8 mm 1 groene 6 mm en een 5 mm gouden kraal dit patroon herhaal je maar dan het tegenovergestelde en aan de andere kant doe je het zelfde met roze en je sluit het met een slotje.
Ketting is in principe op het zelfde gebaseerd als de gekettelde armband.
Je begint met een gouden kraalkap 1 gouden kraal van 4 mm die je niet ziet en dan 1 roze  kraal en een gouden 4 mm kraal daaraan bevestig je een slotje
Dan doe je 1 goud 4 mm 1 groen 8 mm  1 groen 6 mm 1 goud 4 mm je verbindt ze met een splitringetje en dan doe je 1 goud 4 mm 1 roze 6 mm 1 roze 8 mm en 1 goud 4 mm dit patroon herhaal je nog een keer en dan verbindt je ze met een infinity tussen zetsel en begin je met de kleur waar je mee geĆ«indigd bent.
Dit herhaal je op de zelfde manier als daarvoor en je eindigt weer met een kraalkapje en daaraan maak je een stukje jasserson van ongeveer 20 cm vast .
Het patroon van het begin maar dan het tegenovergestelde van de kleur code herhaal  je tot aan de jasserson en daar maak je het kraalkapje vast . Je hebt dan een lange ketting met twee slotjes
Het laatste onderdeel  is de hanger.
Je gebruikt een grote nietstift en daar doe je een gouden  kraal van 5 mm een goud staafje en  een groene kraal en weer een goud staafje en je eindigt met een gouden kraal van 4 mm en daarna maak je een oogje aan het eind.
Dit doe je ook met een roze kraal. Dan twee kwastjes in groen en roze en in het midden gebruik je een kettelstift daaraan hang je een gouden roosje een gouden kraal van 4 mm een gedraaide kraal waar je een roze en groene kraal van 6 mm in doet en met de kettelstift ga je door deze kralen heen je neemt weer een goud staafje en eindigt met een gouden kraal van 4 mm en ook hier maak je weer een oogje aan en deze 5 dingen hang je aan een split ring van 10 mm en je hanger is klaar.Dan bevestig je de slotjes van de ketting en dan is het klaar.
Veel plezier met het maken van deze leuke DIY


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

25% op de kleur geel-groen en oranje

Wat een weertje de afgelopen dagen het voelt gewoon warm aan na de vreselijke koude die we voor het weekend hebben gehad. Van mij mag het n...