donderdag 10 maart 2016

Nieuwsbrief 11 maart

Het begint er een beetje op te lijken dat de lente er aan komt en daarom hebben we een leuke voorjaarsbox samen gesteld. 
Het pakket heeft een  waarde van 35 euro maar je betaald bij ons maar 21 euro dat is een korting van 40% op de geselcteerde onderdelen.
De box zoals we het voor het gemak noemen bestaat uit diverse kunststofkralen-metallookkralen-glaskralen bedels-elastiek en memorywire-schelpen en metaalkralen-kwastjes-druppels-en bloemkralen.Hoeveel je krijgt zie je dus op de foto en dat is een heleboel.En op de site staat wat er allemaal in zit.
Een mooi pakket met  frisse pastelkleurtjes-witte kralen en kristalkleurige kralen waar je zelf de mooiste sieraden mee kunt maken. Zoek je inspiratie dan staat er op de site diverse inspiratiefoto's die je kunt gebruiken om na te maken.
Als je dit pakket wilt hebben dan gebruik je de code voorjaar en dan wordt de korting op de 35 euro direct verrekend naar 21 euro. Een flinke korting van 14 euro exclusief de verzendkosten.
Geen interesse in dit pakket shop dan met een leuke korting van 20% op het gehele assortiment met code maart2016

Tot en met 17  maart ontvang je bij elke bestelling boven de € 30,00 exclusief verzendkosten en korting  een leren armband cadeau.
Er zijn 3 soorten een paarse met munten een bruine wikkelarmband en een rode met kruisjes
De aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt je kunt je keus kenbaar maken bij de opmerkingen maar dat is geen garantie dat het die ook daad werkelijk wordt want op is op De keus ligt bij Beads Creations maar we houden zoveel mogelijk rekening met de wensen.
De voorgaande nieuwsbrief komt met deze nieuwe te vervallen.

Groetjes Ria







Geen opmerkingen:

Een reactie posten

25% op de kleur geel-groen en oranje

Wat een weertje de afgelopen dagen het voelt gewoon warm aan na de vreselijke koude die we voor het weekend hebben gehad. Van mij mag het n...