zondag 9 oktober 2016

Sieradentrend 2016/2017

Op het gebied van sieraden is het op dit moment opvallend ,groot en kleurrijk.
Heel veel sieraden worden niet meer apart gedragen maar veelal samen. Dus meerdere armbanden om je arm en meerdere kettingen en niet te vergeten de ringen.
Wat het mooie van sieraden is dat je zowel goedkope sieraden als  duurdere sieraden kunt combineren.

De materialen die nog steeds populair zijn is het zilver, goud en roodgoud. Deze kun je apart maar ook samen combineren in één sieraad.
Edelstenen komen steeds meer in en ook de vraag erna wordt steeds groter ze zijn niet alleen mooi maar de werking telt hierbij een belangrijke rol
Van edelsteensieraden kun je niet genoeg hebben en de kleuren zijn vaak heel erg mooi.
Je kunt edelstenen heel mooi combineren met zilver- goud en roodgoud maar ook met mooie Swarovski kristal kralen of met mooie facet geslepen glaskralen voor het bling bling effect.
 Aquamarijn Dames Armband AED 7

Leren armbandjes doen het ook nog steeds goed ,je kunt ze enkel of dubbel driedubbel dragen ,glad of gevlochten met of zonder kralen bedels en veertjes.
Leren armband orchid bloom  zilver LA4
Parels zowel echte zoetwaterparels als de glasparels blijven tijdloos en mooi om te dragen je kunt ze ook heel mooi combineren met diverse materialen en ook met edelstenen geven ze een mooi effect.
Armbanden
De armbanden zijn dit jaar breed, kleurrijk en opvallend. Draag meerdere armbanden tegelijk of ze nu wel of niet bij elkaar passen aan één arm
      
Wat ook nog steeds in is zijn de wrap/wikkel-armbanden gebruik hier voor diverse materialen in één armband en zo ontstaat een brede armband. Hier voor kun je leer-kralen-lint-koord gebruiken met of zonder bedels.
 Wikkel Armband Bordeaux ARD11
Wat ook een trend aan het worden is de armbanden over je mouw heen dragen.
Ketting
Halskettingen ze je in diverse lengtes. Van strak om je nek tot heel lang. Er zijn diverse modellen die we hier bespreken. De lengte hangt natuurlijk ook af van wat voor kledingstuk je draagt op dat moment.
De choker of korte ketting is weer helemaal terug, net als in de jaren ’90 toen zag je veelal fluwelen en leren bandjes die strak om de nek werden gedragen. Nu zijn ze weer helemaal hip en van deze tijd.
 Victorian style Black C39

Wil je nu meerdere kettingen dragen is dat ook mogelijk je creëert dan meerdere laagjes van kettingen om je hals. Of ga je voor de blikvanger met opvallende hangers. Of een mooie ketting met een grote edelsteenhanger eraan .
De hele lange ketting is ook weer in deze ketting bestaat uit één lang stuk zonder sluiting en je drapeert het als een sjaal om je hals.
  Ketting Zozima K1
Oorbellen
De oorbellen zijn lang en opvallend dit najaar de trend is dan ook dat de aandacht verschoven wordt naar de nek/hals. Dit kun je met oorbellen doen maar ook met kettingen of een mooie sjaal.
De oorbellen kunnen lang en dun zijn zolang dat ze op je schouders vallen , of lange smalle vormen hebben.
We zien hier ook nog steeds de Boho stijl die veelal uitbundig in kleur is met veel versiersels.
Of je draagt 2 verschillende oorbellen of eentje ook hier wordt weer de nadruk gelegd op de nek/hals
Je kunt een lange en een korte dragen of   één opvallende oorbel die keus maak je natuurlijk zelf.          
         
  
Ringen.
Draag meerdere ringen aan één hand of draag één grote ring, momenteel zie je veel brede en vrij grove ringen.
Ook hier is de trend weer zilver-goud-en roodgoud gecombineerd in éen ring of meerdere ringen.
Ook grote opvallende stenen kom je tegen bij de ringen
                                                                   
  Blue Agaat ring
Sieraden zijn natuurlijk je eigen smaak en je kunt iets mooi vinden of niet. Maak en draag dat gene wat jou het meest aanspreekt want daar gaat het tenslotte om.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

25% op de kleur geel-groen en oranje

Wat een weertje de afgelopen dagen het voelt gewoon warm aan na de vreselijke koude die we voor het weekend hebben gehad. Van mij mag het n...